dgzwolle > nieuws

Nieuws

Voorjaarswandeling in Vreugderijkerwaard
Zaterdag 14 april is er een wandeling in de natuur om aandacht te hebben voor tekenen van nieuw leven in het voorjaar. Harry Wendt en Alfred van der Burgh zijn ervaren natuurgidsen en kunnen ons wijzen op ontwakend leven na de winter. Leuk voor kinderen om de gedachte van Pasen op een natuurlijke manier te beleven. We ontmoeten elkaar in een ruimte van de Vreugdehoeve en van daaruit vertrekken we. Het tijdstip in de morgen moeten we nog afstemmen. Info en opgave: Harry Wendt, wenhwendt@hotmail.com en Alfred van der Burgh alfredbur@hetnet.nl Neem je kinderen mee en wandel!

Let op: deze wandeling was eerder gepland op 17 maart en is niet doorgegaan. Graag weer opgeven ook al had je je opgegeven voor 17 maart.

Palmpasen
Aanstaande zondag is het Palmpasen. De kinderen gaan hun palmpaasstokken maken. Ondertussen is er een korte viering waarin Andr Droogers ons vertelt over het betekenisvolle scharnierpunt in het leven van Jezus met de intocht in Jeruzalem. Na de viering is koffie. Voor de kinderen is er in de Mennozaal een leuke film. De overige aanwezigen gaan onder leiding van Andr Droogers met elkaar in gesprek over welke waarden en levenskwaliteit van betekenis zijn voor jezelf en de kerk waar je vriend/lid van bent.

- Rond 12.30 uur ben je uitgenodigd voor een lunch, waar een vrijwillige bijdrage voor gevraagd wordt.
- opgave lunch: t/m vrijdag bij Ekke Klamer: fam@efklamer.nl of tel. 038.4660180. Uiteraard eten de kinderen mee.
- Het is fijn zijn als zoveel mogelijk vrienden en leden van Remonstranten en Doopsgezinden elkaar ontmoeten. Welkom allen! Welkom kinderen!

* over Andr Droogers staat informatie in het Wolweverkerkblad.
12345678910111213
Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zwolle
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2019 Doopsgezind.nl