dgzwolle > jongeren

Jongeren

 
 

Binnen de Doopsgezinde Gemeente Zwolle zijn twee jongerengroepen actief.

Zondagschool

De zondagschool komt elke eerste en derde zondag van de maand samen.

De bijeenkomsten verlopen als volgt. We starten altijd in de kerk, de kinderen helpen met het†aansteken van de kaarsen. Daarna nemen zij een kijkje in onze doos, waarin altijd een†voorwerp zit wat aansluit bij het onderwerp van die dag.†Tijdens†het zingen van het lied 'Groot is de wereld' (Nieuw Liedboek nr 420)†vertrekken we met ons eigen kaarsje naar 't†Hoekje'.†Hier zingen we een lied en een gebed en lezen we een (bijbel) verhaal. Daarna is er†tijd voor een verwerking in de vorm van een knutselwerk, een puzzel of een spel.

Mozesí Kriebel!

In het seizoen 2016/2017 starten we met een 12+ eetgroep genaamd: Mozesí Kriebel.†Ken je het gevoel? Je wil iets doen. Iets leuks. Of misschien wel iets belangrijks. Of iets totaal†nutteloos. Maar je hebt geen idee wat.†Wij ook niet. En we gaan het je niet zeggen ook. Maar er is een Kriebel. En als het kriebelt†moet je krabben. Eťn zondag in de maand van 17-20u gaan we dat doen. Er wordt gezorgd†voor ingrediŽnten, maar wat het moet worden zoeken jullie zelf maar uitÖ

Als dit spetterende idee je wat lijkt, komt dan ook!

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden voor het deelnemen aan de zondagschool†en/of MozesíKriebel en voor informatie over overig jeugdwerk (regionaal en landelijk) kunt u†contact opnemen met Dieneke Dijksma: dmdijksma@gmail.com.

Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zwolle
contact maandblad sitemap
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2017 Doopsgezind.nl