> nieuws

Nieuws

19 april 2019

Buitendag Ring Zwolle, FDS en GDS

Voor wie?
Georganiseerd door doopsgezinde gemeenten. Voor gezinnen. Voor grootouders en kleinkinderen. En voor iedereen die geïnteresseerd is in geloof, zich betrokken voelt bij een geloofsgemeenschap en op zoek is naar inspiratie en een unieke ervaring van samen gemeente-zijn. En iedereen kan meedoen, van de jonge spring-in-het-veld tot rollator-gedreven senioren. En alles daar tussen in. We hebben elkaar immers nodig: voor de verhalen, voor het gedeelde verlangen. We hebben elkaar immers nodig: voor de verhalen, voor het gedeelde verlangen, voor hoop.

Wat?
Een dag vol inspiratie. De dag vangt aan met een warm welkom en het begin van samen vieren en zingen. Aansluitend zijn er workshops voor denkers, doeners, dromers, praters, wandelaars en creatievelingen. Of om te genieten van even nietsdoen. Kortom, voor mensen die het leuk vinden zich onder te dompelen in allerlei inspiratiemomenten, bijzondere gesprekken en ontmoetingen. Of juist stilte en rust zoeken om geestelijk even uit te waaien. Het is er allemaal. Maar ook voor kinderen en jongeren is er van alles te beleven. Na het uitgebreide lunchbuffet oefenen we onder deskundige begeleiding een aantal liederen en sluiten af met een inspirerende viering. Het wordt een prachtige dag!

N.B. Vlakbij de Buorskip (op het terrein van de scouting Ba-ow te Beetsterzwaag) is ook ruimte om te kamperen. Dus wie dit dan wil kan al een dagje eerder komen en er samen met anderen een geheel weekend van maken. Een eigen eenvoudig kampeerveldje met de mogelijkheid om een kampvuur te maken zal ons dan ter beschikking staan! Er zijn vijfentwintig plaatsen voor caravans en/ of campers. Kampeer kosten € 5,00 per nacht. Wees er snel bij; vol is vol.

Groningse en Drentse doopsgezinde Sociëteit
Friese doopsgezinde Sociëteit
Ring Zwolle van doopsgezinde gemeenten


Terug
Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zwolle
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2019 Doopsgezind.nl