> nieuws

Nieuws

 
11 juli 2020

Dank van NEMATO Change a life

Ik zie hongerige kinderen, tegen de lockdown regels in, op straat zwerven en om voedsel bedelen. Als ik hen zeg dat zij nu niet op straat mogen zijn en naar huis moeten dan weet ik dat zij wonen in iets dat nauwelijks de naam huis waardig is. Dat is hartverscheurend.

Onder normale omstandigheden zijn we tegenstanders van voedsel uitdelen. Dat leidt onherroepelijk tot gemakzucht, tot onderhorigheid: “charity freezes poverty”. Maar de huidige omstandigheden zijn ver van normaal. Mensen zijn wanhopig en hebben dringend noodhulp nodig. Stel je eens voor wat dat betekent voor de gezinnen geen inkomen, geen voedsel.

 
Wij gebruiken alle donaties, dus ook van de Wolweverkerk, in deze periode voor de gehele gemeenschap. Nemato Change a Life is nu in staat, in samenwerking met de plaatselijke Ndlambe Lockdown Support Group, een paar honderd gezinnen te helpen.
De geweldige donatie van de Wolweverkerk in Zwolle helpt ongeveer veertig gezinnen aan voedsel voor een maand. HEEL VEEL DANK !!

Tussen haakjes, de inductiepannen en potten, die we vorig jaar kochten van uw donatie zijn geweldig. Ons koken is gratis door schone elektriciteit van zonnepanelen. We hopen spoedig ons centrum weer te mogen openen.

Dank voor uw support. Blijf gezond ! 
Jan Blom van Assendelft


Terug
 
Meer informatie   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zwolle
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2020 Doopsgezind.nl