> agenda

Agenda

 
30 oktober 2021, 10:30 uur

Uitnodiging voor de kinderconferentie ‘(On)zichtbaar’

Dopersduin, Oorsprongweg 3, Schoorl

Op 30 en 31 oktober is de kinderconferentie in Dopersduin rond het thema (On)zichtbaar. De Magiër Ramana komt de conferentie openen en er zijn hele leuke, interessante workshops te doen. Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Geef je dan snel op. 

(On)zichtbaar
Zou jij ook wel eens een kameleon willen zijn om jezelf weg te toveren zodat niemand je ziet? Misschien omdat je jezelf niet stoer genoeg vindt, of te lang/dik/dun. Even niet opvallen en opgaan in de massa. Maar is dat ook niet heel erg saai? Is het soms ook niet fijn om het lekker anders te doen dan de rest? Gewoon opvallen door iets anders te dragen of te zeggen. Of bijvoorbeeld door heel hard te schreeuwen.

Op de tweedaagse conferentie gaan de deelnemers met deze en andere vragen aan de slag. De spannende opening van de magiër Ramana, waarin alles anders is dan je denkt, brengt je in de wereld van zichtbaar en onzichtbaar. Wat is echt en wat is net alsof?

In de theater- en geluidworkshops werken we dit thema verder uit, en in de escaperoom heb je al je skills om je zichtbaar en onzichtbaar te maken nodig om eruit te komen. We sluiten de dag af met een avondspel in het donker en een verhaal. Wat we op zondagochtend gaan doen is nog een groot geheim. Het vraagt iets van je creatieve vermogens, het verstopt iets en het is lekker om te eten…. Ra ra ra, wat is het?

Lijkt het je leuk om mee te doen? klik hier om je aan te melden.

Praktische informatie:
Datum: 30 en 31 oktober 2021 
Ontvangst: vanaf 10.30 op zaterdag 
Afsluiting: op zondagmiddag om 13.00 
Leeftijd: bovenbouw basisschool (groep 5 t/m 8)
Plaats: Dopersduin, Schoorl
Kosten: 25 euro
Contact: Joke.vanderheide@ads.nl of Esther.vanhoeve@ads.nl 

Over het programma lichten we de komende tijd online tipjes van de sluier op. Dus houdt de website goed in de gaten!


Terug
 
  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Zwolle
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl